Det behøver ikke at være store indsatser og professionelle med solbriller og hatten ned for øjnene, når du spiller poker. Du kan nemlig spille helt gratis med legetøjspenge. Og det er lige så sjovt, som poker for penge.
I sidste ende gælder det om det samme, nemlig at vinde. Men skulle du tabe, så gør det ikke noget, for indsatsen var fiktiv, så det var gratis lærepenge.

Spil med folk på dit niveau

Det er også en god mulighed, hvis du ikke har lyst til at spille mod en masse professionelle og semiprofessionelle, der kun er der for at blanke nybegyndere af og tjene nemme penge. De holder sig helt væk fra gratis spil. Så vil du møde modstandere, der er på samme niveau, som dig selv, og det er altid sjovest at spille med ligesindede. Det er ham eller hende, der er bedst på dagen, der vinder, og ikke en professionel, der stort set altid vil kunne jorde dig på ingen tid. Og dem, der er på dit niveau, spiller på lidt samme måde som dig. Du kan lære af alt det, de foretager sig, og på den måde kan du ændre din egen måde at spille på, og derfor selv blive en bedre spiller. Det er noget sjovere at gøre det gratis og med spillere, du har en mulighed for at matche. Du kan også blive fortrolig med de forskellige hænder, og hvordan spillet ændrer sig, når der kommer flop, turn og river på bordet. De fem kort kan hurtigt ændre din hånd i den ene og den anden retning. Og ikke kun din hånd, men også dine modstanderes. Du kan finde ud af, om du synes det er sjovest at sidde mange mennesker om et bord, hvor der er et utal af muligheder, og hvor de kan svare sig at smide dårlige kort, inden du får væddet for meget. Eller om du foretrækker at sidde en mod en, hvor du skal spille på alt, lige meget hvad du får fra starten af.

Poker er sjovt selv med fiktive penge

Poker er et rigtig sjovt spil, og du vil finde ud af, at det er lige så sjovt at spille, selvom du ikke gør en indsats med rigtige penge. Du vil blive bidt af det, og du vil gerne vinde hver gang, selvom det er en fiktiv indsats. Det er jo aldrig sjovt at tabe. Du finder ud af, hvor langt, du vil gå, hvis du har lagt blinds på bordet. Det bliver fristende at se floppet, for du har gjort en indsats, selvom dine kort er dårlige. Og floppet kan ændre på det, og så er du inde i varmen igen, klar til at bette. Du kan lære at skjule, hvordan dine kort er. Det gælder jo om at snyde og fuppe dine modstandere, så de smider i den pulje, du har tænkt dig at vinde. Og du skal lære, hvordan du gør. De skal ikke kunne gætte, om dine kort er mageløse, der ligger en royal flush foran dig, eller om du sidder med en 2’er og 3’er i hver sin farve, og kortene på bordet hjælper ingenting.