Hvis du er klikket ind på dette indlæg, så er det måske fordi du undrer dig over overskriften vi har lavet til det. Grunden til, at vi har brugt en så direkte overskrift er, at det er vigtigt at pointere, at man ikke kan få en kvalitetsseng for billige penge. Det er dog også vigtigt, at du læser videre, så du kan få sat tingene i perspektiv, og se hvorfor det er nødvendigt, at man køber en god seng.

Selvom den er dyr, så er den billig over tid

En vigtig ting man skal overveje før man køber billige senge, det er, at en dyr seng faktisk bliver billig over tid. Det gør den fordi en dyr seng vil være i bedre kvalitet, og derved også kunne holde længere. Man vil derfor hvis man dividerer beløbet man giver for sin seng ud med alle de år man kan bruge den, se hvor meget den egentlig koster at have.

Tager man eksempelvis en seng til 30.000kr, som man bruger i 12 år, så vil den kun koste 208kr i måneden, hvilket ikke er meget at betale, for at man får en fantastisk nattesøvn.

Du bruger rigtig mange timer i din seng

For os er det vigtigt at pointere, at du bruger rigtig mange timer i din seng, og nok også flere, end du lige går og tænker over. En gennemsnitsperson bruger 8 timer hver dag på at sove. Derfor bruger man ca. en tredjedel af sin dag i sengen. Ganger man timeantallet op, så bruger man 2.920 timer i en seng om året.

Hvis du skulle bruge 2.920 timer om året i en bil eller lignende, så tør vi vædde med, at du ikke vil tøve et eneste sekund på, at du køber noget der er behageligt at køre i, og som du kan bruge i mange år ud i fremtiden. Derfor mener vi, at alle skal have samme tilgang, når de skal købe en seng.

Vi håber at ovenstående har sat tingene i perspektiv, og at du tænker en ekstra gang over, hvorfor det kan være en god idé at købe en god seng, selvom den er dyr!