Det er altid hyggeligt at spille sammen med andre, og når familien samles til en omgang Matador på en dag i efterårsferien, hvor det regner og rusker udenfor, er der dømt hygge. Har man ikke lige nogen at spille med, kan det nu også være fint at spille noget selv, og det er der rig mulighed for. Læs med her og få tips til, hvad du kan spille alene. 

Tetris 

Hvis måske har prøvet at spille på Gratisfreespins.dk og synes, at nu har du prøvet det, kan du kaste dig over det klassiske spil Tetris, som du blandt andet kan downloade gratis som en app. Her gælder det ikke om at få online casino bonus, men om at lægge klodserne, der konstant daler ned fra oven, til at ligge så optimalt som muligt, så der ikke efterlades tomme huller. For hver bane, man kommer igennem øges tempoet, og til sidst skal det gå rigtigt hurtigt med at få vendt og drejet de forskellige klodser, så de passer ind, der hvor de skal lande. 

Kabale 

Måske er du fra den generation, der kan lægge kabale, ellers kender du med garanti nogen, der kan lære dig det. Når du først har lært det, bliver det rigtigt sjovt. Her har du brug for et klassisk spil kort, og har du det, kan du bare gå i gang. Det er også muligt at lægge kabale på sin computer, og på mange PC’ere ligger der et gratis kabalespil installeret. Det ses endda at nogle vælger at beholde deres gamle PC kun for at spille kabale, for det er virkelig en hyggelig beskæftigelse, og desuden god hjernegymnastik, så også derfor kan det måske være værd at overveje det fremfor så meget andet. Der findes flere forskellige kabaler, man kan lægge, for eksempel 7-kabale eller kongekabale.